Startsida -> Semesterhus

Skriv ut sidan  
 
  Änglamark | Grönkulla | Sunnanäng | Hyresvillkor | Aktiviteter m.m.

Våra semesterhus

Välkommen till Koppartorps gård som är mycket naturskönt belägen mellan insjö och hav på fastlandet i Gryts vackra skärgård – ostkustens pärla. Här upplever Du lugnet och friheten i ostörd skärgårdsmiljö – här kan själen få ro…

Våra gäster bor i tre fräscha och välutrustade semesterhus som ligger 100-150 m från vattnet, några med direkt sjöutsikt, och har skog och hagmark inpå knuten, där våra får och hästar betar. Vi erbjuder en varierad semester med möjlighet till fiske i såväl insjö som Östersjön, golf, islandshästridning, skärgårdsturer med båt och rika natur- och kulturupplevelser.

Koppartorp passar t ex också utmärkt för Er som vill semestra flera familjer inom samma område, eller varför inte samla golf- eller fiskegänget för en långhelg. Den lilla konferensen eller kanske avdelningens ”kickoff” för medarbetarna är andra alternativ. Vi hjälper gärna till med kontakter för aktiviteter och catering.

Bokningen av våra hus börjar under hösten – vill Du försäkra Dig om en viss vecka eller boka flera veckor i följd är Du välkommen att ta kontakt med oss i god tid!


Änglamark
Grönkulla
Sunnanäng
Änglamark
Grönkulla
Sunnanäng


 
 
© Koppartorps gård    Telefon: +46 (0)123-441 03    Mobil: +46 (0)70-391 81 93    E-mail: info@koppartorp.nu